Show TV çıldırttı!

Gönderen Linda B. Donahue | 09:57 | | 0 yorum »

Show TV, çıldırttı!
Dün gece oynanan UEFA finalini canlı yayınlacağını yayın akışına koyan fakat maçın oynandığı sırada yarışma veren Show TV'ye tepki yağdı!

Kamuoyunda büyük tepkiye yolaçan keyfi yayınla ilgili olarak haber7.com.tr internet sitesi şu habere yerverdi:

Dün gece İngiltere'de oynanan Rangers-Zenit UEFA final maçını canlı yayınlayacağını yayın akışına koyan ve reklamını yapan Show TV sözünde durmadı. Milli Futbolcumuz Fatih Tekke'nin de Zenit forması ile boy gösterdiği maçın oynandığı dakikalarda Show TV ekranında 'Var mısın Yok musun' yarışması vardı.

Maçın tüm detaylarını canlı yayınlayacağını 1 gün öncesinden yayın akışına koyan ve reklamını yapan Show TV final yerine Var mısın, Yok musun yarışmasını ekrana taşıyıp, maçı 23:45'te banttan vermesi finale kilitlenen futbol severleri adeta çileden çıkardı...

Öte yandan Show TV'nin sitesinde daha önce canlı yayınlanacağı duyurulan maçla ilgili yer alan ifadeler ise kafaları karıştırdı. Maçı televizyondan canlı vereceğini taahüt eden Show TV'nin sitesine koyduğu linkle maçı internet üzerinden 5 Euro'ya sattığı anlaşıldı.

Zenith'in kupayı kazandığı haberinin gelmesi ve Fatih Tekke'nin sevincini canlı olarak görememenin üzüntüsünü yaşayan futbolseverler maçın bitiş dakikalarına doğru Show TV'nin final maçını banttan yayınlamasına rağmen hayal kırıklığına uğradı.

Benzer Yazılar



0 yorum