Kraliçe, Avrupa Yakası'nda

Gönderen Linda B. Donahue | 08:49 | | 0 yorum »


Son yılları en sevilen dizilerinden olan Avrupa Yakası bu bölümüyle de izleyenlerini kırıp geçirecek. Kraliçe Elizabeth ile temas kuran Burhan yetiştirdiği domateslerini İngiltere'ye ihraç edebilecek mi?

BUGÜN GAZETESİ

Burhan'ın Kraliçe ile olan ilişkisi ise diziye ayrı bir renk katacak.

Her bölümünde Türkiye'nin toplumsal konularına inceden dokundurmalar yapan dizinin bu bölümünde de yine aynı yol izlenerek farklı yaklaşımlar sergileniyor. Aykut Işıklar da yazısında Avrupa Yakası'nın bu özelliğine vurgu yapıyor.

İşte Işıklar'ın o yazısı:


Kraliçe Elizabeth de Avrupa Yakası'nda!..

Burhan'a Tokat'taki amcasından domates bahçesi kalır. Kraliçe Elizabeth'le tanışıp elini öpmek ve ona domateslerinden tattırarak İngiltere'ye ihracat yolunu açmak için kararlıdır! Bülent Bey ani bir kalp spazmı geçirir ve hayat stilini değiştirmek zorunda kalır. Bu yeni ve sıkıcı hayatın en önemli takipçileri, bu hastalıktan bir tür memnuniyet duyan İfo, Tahsin, Sedef ve Makbule olur.

Ekolojik beslenme, Kraliçe Elizabeth ve genç kızlara meraklı yaşlı erkeklerin düştüğü durum... Görülüyor. Son günlerde toplum olarak en çok konuştuğumuz ve rastladığımız konular. Pardon bir de Burhan'ın resim yapmaya merak saran sosyete ile dalga geçmesi var. Sonradan görmeler ile ancak bu kadar güzel dalga geçilir. Teşekkürler Avrupa Yakası ve Gülse Birsel... Bir de şu dört çekerli araçlara dokunsa...

Benzer Yazılar



0 yorum