300 Bin YTL'ye VARIM

Gönderen Linda B. Donahue | 16:56 | | 0 yorum »

300 bin YTL'ye varım!

Var mısın Yok musun'da ilk kez bir yarışmacı Hamdi Bey'le telefonda konuştu. O'da Fatih Terim.. Terim, Hamdi Bey'e ne dedi? Fatih Terim kaç lira kazandı?

Fatih Terim yarışmada 300 bin lira kazanarak Var mısın Yok musun'da rekor kıran yarışmacı oldu. Terim ve milli takım oyuncularının yarıştığı Var mısın Yok musun'da kazanılan paranın tamamı çeşitli kurumlara bağışlandı.

Yarışmada son iki kutuda 15 bin ve 500 bin lira kaldı. Terim'in, "Biz kaybetsek bile 500 bini kendi aramızda toplayıp söz verdiğimiz kurumlara bağışlayacağız. Buraya gelmeden oyuncularımızla bunu kararlaştırdık" demesi üzerine Hamdi Bey kalan iki kutuya karşılık çok yüksek bir teklif vedi ve 300 bin lira önerdi.

Bunun üzerine stüdyoda futbolcularıyla toplantı
yapan Terim teklifi kabul etti ve "Üzerini de 200 bin lira biz tamamlayacağız" dedi. Daha sonra son kalan Arda'nın ve Trim'in kutuları açıldı. Terim'in kutusundan 500, Arda'nınkinden 15 bin lira çıktı. Yani milli takım oyuncuları yarışmaya devam kararı alsa 500 bin lira kazanacaklardı.

Bunun üzerine "Hamdi Bey'le görüşmek istiyorum" diyen Fatih Hoca'yı Hamdi Bey kırmadı ve stüdyoya bağlandı. "Sesiniz çok karizmatikmiş" diyen Fatih Terim, "Teklif ettiğiniz yüksek para için teşekkür ederiz. Ama bundan sonra da yarışmacıları çok sıkıştırmayın özellile de ihtiyacı olanları" dedi...

Benzer Yazılar



0 yorum